Varebestilling:

 

For at bestille vare skal du benytte indkøbskurven, hvori du skal tilføje de varer, du ønsker at bestille. Såfremt du har angivet din e-mail adresse korrekt, vil du modtage en ordrebekræftelse fra os på e-mail. Dette er bevis på at din ordre er registreret. Varen leveres hurtigst muligt via PostNord MyPack Collect

Priser:

Alle anførte priser i webshoppen er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Alle priser er eksklusiv forsendelsesomkostninger. Varen sendes som Postpakke Collect (til et posthus eller i pakkeboksen) eller GLS, så vi kan følge den og ved bortkomst eller beskadigelse kan post danmark stilles ansvarlig.

 

Betaling:

I vores webshop kan der betales med kredit kort (Paypal ) eller bank overførsel.

Persondata:
Når du handler i vores webshop skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

- navn

- adresse, postnr. og by

- telefonnummer

- e-mail

 

Vi registrerer kun dine persondata med det formål at kunne levere varen til dig. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved datoverførsler via internettet. Det betyder, at det kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplyninger kryteret.

 

Cookies

Denne website anvender cookies som er at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

 

Returnering/ombytning:
Du har fuld returret. Ønsker du at returnere en vare, skal du indenfor 14 dage efter modtagelsen, returnere varen i intakt, original og ubrugt stand. Du kan ikke refundere brugte varer, eller varer der ikke er i samme stand som ved levering. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varen retur til os.

 

Reklamation:

Vi kontrollerer alle varer inden forsendelse. Skulle der alligevel være en fejl eller mangel på den leverede vare, bør varen hurtigst muligt og senest 14 dage fra modtagelsen returneres.

Alle returvarer skal sendes og være vedlagt information med dit navn, ordrenr. samt årsag til returnering af varen til:

Granidan

Arnesvej 9, I Gården

2700 Brønshøj

Ansvar:

Intet ansvar kan accepteres for skader, tab, uheld eller skader, om at ejendom eller personer, der udspringer af eller i forbindelse med eventuelle værktøjer, materialer eller varer leveret af os.
 
Informationer og billeder vist i vores katalog på vores hjemmeside er tænkt som en vejledning, og vi kan ikke holdes juridisk ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder.
 
Vi forbeholder os retten til at ændre specifikationerne på emner, der vises uden varsel. Men vi vil gøre vores bedste for at holde detaljerne på vores hjemmeside så opdateret som muligt.